Kepti obuoliai su varškės ir medaus įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Obuoliai, 0.5 kilogramo
- Varškė, 250 gramų
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Razinos, 1 saujelė
- Aguonos, 1 saujelė
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Medus, 6 arbatiniai šaukšteliai
- Juodieji serbentai, 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Obuolius nuplauti, nupjauti viršų. Išskobti vidų.
Dubenėlyje varškę sumaišyti su grietine, uogomis, įdėti razinų, aguonų, cukraus, vanilinio cukraus ir viską gerai išmaišyti. Šią masę sudėti į obuolių vidų. Aplieti medumi.
Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-07 16:49