Kepti obuoliai su varškės ir medaus įdaru

Kepti obuoliai su varškės ir medaus įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, 0.5 kilogramo
  • Varškė, 250 gramų
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Razinos, 1 saujelė
  • Aguonos, 1 saujelė
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Medus, 6 arbatiniai šaukšteliai
  • Juodieji serbentai, 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius nuplauti, nupjauti viršų. Išskobti vidų.

  2. Dubenėlyje varškę sumaišyti su grietine, uogomis, įdėti razinų, aguonų, cukraus, vanilinio cukraus ir viską gerai išmaišyti. Šią masę sudėti į obuolių vidų. Aplieti medumi.

  3. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
V
2015-11-07 16:49
Dar didesnej lekstej pateikt reikejo