Kepti obuoliai su migdolais

Kepti obuoliai su migdolais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, rudas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Migdolai, lapeliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Baltas vynas, desertinis, 100 mililitrų
  • Sausainiai, 8 vienetai
  • Uogienė, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Iš obuolių išskobti šiek tiek minkštimo.
Sausainius sutrupinti ir sumaišyti su uogiene. Gauta mase įdaryti obuolius.
Tada obuoliukus sudėti į sviestu išteptą kepimo indą. Dar ant kiekvieno obuoliuko uždėti po gabaliuką sviesto, migdolus ir apibarstyti ruduoju cukrumi. Į indą supilti vyną.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 25-30 min.
Patiekti karštus, aplietus padažu, likusiu po kepimo.

Receptą atsiuntė: Paula
» Rašyti komentarą