Kepti obuoliai su migdolais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, rudas, 1 arbatinis šaukštelis
- Migdolai, lapeliai, 2 valgomieji šaukštai
- Obuoliai, 4 vienetai
- Baltas vynas, desertinis, 100 mililitrų
- Sausainiai, 8 vienetai
- Uogienė, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Iš obuolių išskobti šiek tiek minkštimo.
Sausainius sutrupinti ir sumaišyti su uogiene. Gauta mase įdaryti obuolius.
Tada obuoliukus sudėti į sviestu išteptą kepimo indą. Dar ant kiekvieno obuoliuko uždėti po gabaliuką sviesto, migdolus ir apibarstyti ruduoju cukrumi. Į indą supilti vyną.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 25-30 min.
Patiekti karštus, aplietus padažu, likusiu po kepimo.
» Rašyti komentarą