Kepti obuoliai garnyrui

Kepti obuoliai garnyrui
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Abrikosai, džiovinti, 20 vienetų
  • Cinamonas
  • Cukrus
  • Obuoliai, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:

Obuolius pjauname perpus, išimame sėklalizdžius ir dedame į kepimo indą. Jei obuoliai saldoki, apšlakstome citrinos sultimis, į vidų dedame po nuplikintą džiovintą abrikosą, pabarstome cinamonu ir trupučiu cukraus. Kepame 200 laipsnių temperatūroje kol obuoliai suminkštėja.
Keptus obuolius galima aplaistyti nuo vištos kepimo atsiradusiu skysčiu. Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
klaustukas
2014-10-11 21:34
O vistos skystis is kur atsirado???
Lina
2012-09-06 11:47
katik pasigaminau pagal si recepta, ziauriai skanu! Tik dariau be abrikosu.
Tadas
2010-07-29 14:20
S@ndr@
2009-06-13 20:53
Mano akei tai nelabai grazu D
Ir stalo jau nepapuosi xD
Bet seip sau pasidaryti,
Tai skonis tikrai neblogas *
Rita
2009-04-06 22:38
čia man eksprontu taip gavosi, pasimaišė po ranka abrikosai tai ir įdėjau , o su spanguolėm tai fantastika