Kepti miško grybai su svogūnias

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, galva ir laiškai
- Druska
- Sviestas, kepimui
- Grietinė
- Grybai, įvairūs, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Išvalykite ir išplaukite įvairius miško grybus (tuos, kurių pervirti nereikia), susmulkinkite. Svogūno galvą smulkiai supjaustykite ir kartu su grybais sumeskite į keptuvėje ištirpusį sviestą. Kepkite ant vidutinės ugnies apie pusvalandį, o į pabaigą sumeskite smulkintus laiškus, pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Pagardinkite grietine ir valgykite su virtomis karštomis bulvėmis. Galite ant grybų užbarstyti šviežių susmulkintų krapų. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-11 20:11
Aš tai labai bijau nuodingų grybų prisirinkti,pažįstu tuos pagrindinius,na bet visvien dėl atsargumo juos perverdu...
Kažin,labai susigadins patiekalas?
Nes kaip čia skaitau,receptas tiems grybams,kurių nereikia pervirti...
Kažin,labai susigadins patiekalas?
Nes kaip čia skaitau,receptas tiems grybams,kurių nereikia pervirti...
2009-09-23 16:31
mmm, skanumas. Pati vakar dariau savo rinktus grybukus 

2009-09-16 23:32

2013-08-31 17:44