Kepti miško grybai su svogūnias

Kepti miško grybai su svogūnias
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, galva ir laiškai
  • Druska
  • Sviestas, kepimui
  • Grietinė
  • Grybai, įvairūs, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Išvalykite ir išplaukite įvairius miško grybus (tuos, kurių pervirti nereikia), susmulkinkite. Svogūno galvą smulkiai supjaustykite ir kartu su grybais sumeskite į keptuvėje ištirpusį sviestą. Kepkite ant vidutinės ugnies apie pusvalandį, o į pabaigą sumeskite smulkintus laiškus, pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Pagardinkite grietine ir valgykite su virtomis karštomis bulvėmis. Galite ant grybų užbarstyti šviežių susmulkintų krapų. Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Lijana D.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tomas
2013-08-31 17:44
Paprastas receptas, skanus grybai
Lin
2010-09-11 20:11
Aš tai labai bijau nuodingų grybų prisirinkti,pažįstu tuos pagrindinius,na bet visvien dėl atsargumo juos perverdu...
Kažin,labai susigadins patiekalas?
Nes kaip čia skaitau,receptas tiems grybams,kurių nereikia pervirti...
liveta
2009-09-23 16:31
mmm, skanumas. Pati vakar dariau savo rinktus grybukus
valdas
2009-09-16 23:32