Kepti miško grybai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai, lapas, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Actas
- Druska
- Sviestas, 50 gramų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Grybai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Grybus pavirkite 10 min. šiek tiek pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su lauro lapeliu. Po to išgrėbkite. Išlydikite sviestą keptuvėje, sudėkite grybus ir pjaustytą svogūną. Pakepkite kol išdžius susidariusios sultys, šiek tiek apkeps. Pasūdykite, pabarstykite pipirais, sumaišykite su grietine, dar pakepkite minutę ir valgykite su duona ar virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-11 15:49


2010-07-31 16:21
skanumelis 

2012-10-15 17:00