Kepti lydekos gabaliukais

Kepti lydekos gabaliukais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Lydeka, 3 vienetai
  • Druska
  • Petražolės
  • Provanso žolelės
  • Viduržemio prieskonių mišinys
Gaminimo instrukcija:

Iš vakaro lydekas išvalome, išplauname ir supjaustome gabaliukais. Paruoštus lydekos gabaliukus pabarstome prieskoniais: druska, juodaisiais pipirais, SANTA MARIA petražolėmis, ištriname SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir paliekam nakčiai.
Kitą dieną išplakame kiaušinį, į jį mirkome jau miltuose apvoliotus lydekos gabaliukus ir kepame keptuvėje.
Kitoje keptuvėje apkepame žiedais supjaustytus svogūnus ir įberiame SANTA MARIA viduržemio jūros prieskonių mišinio. Apkeptus svogūnus uždedame ant iškepusių lydekos gabaliukų.

Receptą atsiuntė: Tatjana
» Rašyti komentarą