Kepti lydekos gabaliukais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Lydeka, 3 vienetai
- Druska
- Petražolės
- Provanso žolelės
- Viduržemio prieskonių mišinys
Gaminimo instrukcija:
Iš vakaro lydekas išvalome, išplauname ir supjaustome gabaliukais. Paruoštus lydekos gabaliukus pabarstome prieskoniais: druska, juodaisiais pipirais, SANTA MARIA petražolėmis, ištriname SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir paliekam nakčiai.
Kitą dieną išplakame kiaušinį, į jį mirkome jau miltuose apvoliotus lydekos gabaliukus ir kepame keptuvėje.
Kitoje keptuvėje apkepame žiedais supjaustytus svogūnus ir įberiame SANTA MARIA viduržemio jūros prieskonių mišinio. Apkeptus svogūnus uždedame ant iškepusių lydekos gabaliukų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-09-13 18:18