Kepti lašišos vėrinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Lašiša, filė, 600 gramų
- Alyvuogių aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Druska
- Baltieji pipirai, malti
- Kivi, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Supjaustyti lašišos filė kubeliai ir apibarstyti druska bei baltaisiais pipirais.
Marinatui sumaišyti aliejų, šviežiai išspaustas citrinos sultis ir sutrintą kivi.
Sumaišyti lašišą su marinatu ir uždengus palikti šaltai apie 20-30 min.
Išmarinuotus lašišos kubelius sumauti ant medinių iešmelių ir sudėti į orkaitę ant aliejumi pateptų grotelių.
Po grotelėmis, orkaitės apačioje padėti skardą su vandeniu.
Kepti apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekti šiltus su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą