Kepti lašišos vėrinukai

Kepti lašišos vėrinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Lašiša, filė, 600 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 6 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Baltieji pipirai, malti
  • Kivi, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Supjaustyti lašišos filė kubeliai ir apibarstyti druska bei baltaisiais pipirais.
Marinatui sumaišyti aliejų, šviežiai išspaustas citrinos sultis ir sutrintą kivi.
Sumaišyti lašišą su marinatu ir uždengus palikti šaltai apie 20-30 min.
Išmarinuotus lašišos kubelius sumauti ant medinių iešmelių ir sudėti į orkaitę ant aliejumi pateptų grotelių.
Po grotelėmis, orkaitės apačioje padėti skardą su vandeniu.
Kepti apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekti šiltus su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė: Ugnė
» Rašyti komentarą