Kepti langustai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Čiobreliai, švieži
- Juodieji pipirai, malti
- Laurų lapai, lapai
- Rozmarinas, šviežias
- Alyvuogių aliejus
- Druska, jūros
- Langustas, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:
Langustus nuplauname ir gerai nusausiname.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų, sudedame visus prieskonius ir truputį pakepiname, kad aliejus sugertų prieskonių aromatą.
Tada sudedame langustus ir maždaug po 5 min. apkepame iš abiejų pusių bei pasūdome.
Kepimo laikas priklauso nuo langustų dydžio, aš kepiau maždaug 25-30 cm ilgio langustinus.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-11 21:42