Kepti langustai

Kepti langustai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Čiobreliai, švieži
  • Juodieji pipirai, malti
  • Laurų lapai, lapai
  • Rozmarinas, šviežias
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska, jūros
  • Langustas, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:

Langustus nuplauname ir gerai nusausiname.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų, sudedame visus prieskonius ir truputį pakepiname, kad aliejus sugertų prieskonių aromatą.
Tada sudedame langustus ir maždaug po 5 min. apkepame iš abiejų pusių bei pasūdome.
Kepimo laikas priklauso nuo langustų dydžio, aš kepiau maždaug 25-30 cm ilgio langustinus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rolandas
2011-06-11 21:42
Tikras delikatesas... Jei dar visa tai nuplauti taure svelnaus raudono vyno, tai sio skanesto pavydetu net Olimpo gyventojai!