Kepti koldūnai su naminiu česnakiniu padažu

Kepti koldūnai su naminiu česnakiniu padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Koldūnai, su mėsa, 500 gramų
  • Druska
  • Karis
  • Majonezas, 300 gramų
  • Pomidorų padažas, 200 gramų
  • Česnakai, 5 skiltelės
  • Aliejus
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sudėkite į jau įkaitintą keptuvę koldūnus. Juos palikite kepti, nepamiršdami pamaišyti. Leiskite jiems gerokai apskrusti.
    Rekomenduojama koldūnus pirmiausiai išsivirti, po to tik kepti, bet jeigu norite greitai paruošiamo maisto, galite iš kart kepti. Prieš pabaigą įdėkite truputėlį druskos, pipirų, kario prieskonių. Sudėjus prieskonius, leiskite jiems sukepti, koldūnai nuo kario prieskonių labai gražiai pageltonuos ir bus tikrai išskirtinis skonis.

  2. Česnakinio padažo gaminimas:
    Smulkiai supjaustykite česnaką. Kuo daugiau bus česnako, tuo skonis bus stipresnis.
    Į dubenį įdėkite majonezo, šiek tiek mažiau pomidorų padažo, suberkite česnakus, gerai išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą, kad padažas įsigertų į česnakus.

  3. Šis patiekalas patiks tiems, kurie mėgsta greitai paruošiamą maistą. Visas procesas vyksta ne ilgiau kaip 15 min.
    Iškeptus koldūnus valgykite su česnakiniu padažu, ar grietine.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Dovilė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vaida
2020-06-03 22:57
na, padažas tai baisus... Sovietinę valgyklą primena