Kepti koldūnai su mocarelos sūriu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
- Paprika, raudonoji, 1 vienetas
- Pomidorai, 3 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Vanduo
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Mocarela sūris, 300 gramų
- Obuolių actas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Iš miltų, vandens, šiek tiek druskos ir kiaušinio išminkome tešlą.
Tešlą plonai iškočiojame ir su formele išspaudžiame skrituliukus.
Ant kiekvieno skrituliuko dedame po 1 mocarelos sūrio rutuliuką.
Skrituliukus perlenkiame ir užspaudžiame kraštus.
Kepame įkaitintame aliejuje, kol koldūnai gražiai apskrunda.
Padažui pomidorus nulupame ir susmulkiname.
Papriką smulkiai supjaustome.
Pomidorus ir papriką patroškiname keptuvėje apie 4-5 min., įdedame druskos.
Obuolių acte ištirpiname krakmolą, supilame į troškintas daržoves ir pakaitiname, kol padažas sutirštėja.
Koldūnus valgome karštus su pomidorų padažu.
Koldūnai paprasti, bet ne prasti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-30 12:25
...vyna reikia gerti, o ne i padazus pilstyti... 

2011-12-30 01:55
Turkiskus naudojau, beje turetumet znioti kad ne pomidore esme. acta siulyciau pakeisti slakeliu vyno, pirmiausia aromatas ir svarbiausia skonis bus geresnis. Paprika siulyciau kepinti orkaiteje alyvu aliejuje,kol lengvai lupsis,tada naudoti ja padaze. O ir i pomidoru ir paprikos misini niekad nepaimaiso truputelis cesnako,svoguno ir oregano.
Na bet nuo siol pirksiu tik lietuviskus bio pomodorus,tai sutaupysiu ant kitu sudetiniu daliu.

2011-12-29 15:16
turbut lenkiskus pomidorus naudojot
)

2011-12-28 23:53
Nu jooo... koldunai kaip koldunai...biskuti kietoki...nu bet padazas......ispyliau nesakysiu kur. 

2012-01-01 17:45