Kepti karosai

Kepti karosai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Karosai, 500 gramų
  • Druska, 30 gramų
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Karosus išvalykite, nupjaukite galvas. Pasūdykite, papipirinkite ir uždengtame inde palaikykite 1-48 val. šaldytuve. Po to nuplaukite, jei norite, įdėkite mėgstamų prieskonių, papipirinkite ir kepkite aliejuje. Jeigu karosiukai maži, pakepkite kad apskrustų, tuomet juos valgyti galėsite su kaulais.

Receptą atsiuntė: Tomas M.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Juste
2014-02-06 22:23
Tikrai labai skanu.Dekui pelkiu Dieve.
juozas
2012-10-08 18:42
aciu pelkiu dieve,tikrai neblogai gavos,net nemaniau,kad majonezas zuviai toki skoni suteikia.
Pelkiu dievas
2011-07-28 23:24
seip skanu yra karosiukus palaikyt 3 h ,majoneze su baziliku svogunais truputi acto bet tik del kvapo isemus po 3h istrinti prieskoniais ir kepti pamatysit skoni.
opaieuropa
2011-05-08 11:07
baikit bartis ,o geriau ilgiau pakepinkit ir kauliukai susivalgys .aciu uz recepta,paprasta,kuklu ir skanu,bei pigu.
Martynas
2011-04-22 23:48
kalipeda kada tu matei kartpuje mazus kaulus juk juos geriause valgyti nuo 1kg ir tikrai tada tu kaulu pasyebet neymanoma D