Kepti karosai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Karosai, 500 gramų
- Druska, 30 gramų
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Karosus išvalykite, nupjaukite galvas. Pasūdykite, papipirinkite ir uždengtame inde palaikykite 1-48 val. šaldytuve. Po to nuplaukite, jei norite, įdėkite mėgstamų prieskonių, papipirinkite ir kepkite aliejuje. Jeigu karosiukai maži, pakepkite kad apskrustų, tuomet juos valgyti galėsite su kaulais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-10-08 18:42
aciu pelkiu dieve,tikrai neblogai gavos,net nemaniau,kad majonezas zuviai toki skoni suteikia. 

2011-07-28 23:24
seip skanu yra karosiukus palaikyt 3 h ,majoneze su baziliku svogunais truputi acto bet tik del kvapo isemus po 3h istrinti prieskoniais ir kepti pamatysit skoni.
2011-05-08 11:07
baikit bartis
,o geriau ilgiau pakepinkit
ir kauliukai susivalgys
.aciu uz recepta,paprasta,kuklu ir skanu,bei pigu. 




2011-04-22 23:48
kalipeda kada tu matei kartpuje mazus kaulus juk juos geriause valgyti nuo 1kg ir tikrai tada tu kaulu pasyebet neymanoma
D

2014-02-06 22:23