Kepti kalpokai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, žirneliai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Sviestas, 50 gramų
- Grietinė, 100
- Kalpokai (gudukai), 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Įkaitusioje keptuvėje ištirpiname sviestą ir suberiame smulkintus svogūnus, maišydami šiek tiek pakepiname. Tuomet sumetame nuplautus ir supjaustytus grybus. Maišydami kepame apie 5-10 min. Pagal skonį pabarstome druskos ir pipirų. Prieš baigiant kepti įdedame grietinės, pamaišome ir dar kepame kol padažas užvirs.
Valgome su virtomis bulvėmis arba duona.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-29 14:20

2011-07-19 18:21