Kepti kalpokai

Kepti kalpokai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, žirneliai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Sviestas, 50 gramų
  • Grietinė, 100
  • Kalpokai (gudukai), 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įkaitusioje keptuvėje ištirpiname sviestą ir suberiame smulkintus svogūnus, maišydami šiek tiek pakepiname. Tuomet sumetame nuplautus ir supjaustytus grybus. Maišydami kepame apie 5-10 min. Pagal skonį pabarstome druskos ir pipirų. Prieš baigiant kepti įdedame grietinės, pamaišome ir dar kepame kol padažas užvirs.
Valgome su virtomis bulvėmis arba duona.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sandra
2011-07-19 18:21
superiniai grybai, būtinai ieškosim ir šiemet
ieva
2010-07-29 14:20
patikekit, tikrai skanu