Kepti kalafiorai su daržovėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Morkos, 3 vienetai
- Druska
- Sviestas, 100 gramų
- Prieskoniai
- Žiediniai kopūstai, 1 vienetas
- Svogūnų laiškai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Supjaustome 1 morką mažais griežinėliais.
Į verdantį pasūdytą vandenį įdedame žiedinį kopūstą (kalafiorą), suberiame morkos griežinėlius ir paverdame apie 10 min.
Kalafiorui išvirus, apipjaustome jo žiedus.
Sutarkuojame burokine tarka likusias 2 morkas ir supjaustome svogūnų laiškus.
Įkaitintoje keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame kalafioro žiedus, pakepame apie 5-10 min., tada suberiame tarkuotas bei puode virtas morkas ir viską pabarstome druska bei prieskoniais.
Apkepus morkoms, suberiame smulkintus svogūnų laiškus ir pakepame dar apie 2-3 min.
Valgyti rekomenduojama su virtomis šviežiomis bulvėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-03-02 11:15
valgom,net ausytes linksta kaip skanu



2010-11-16 22:20
Dievinu kalafijorus



2008-11-10 17:28
zinojau sita recepta jis man labai labai skanus znkit lb kvepia 

2008-09-14 21:02
labai skanu
siulau ir kitiem pabandyti

2017-06-19 14:26