Kepti kalafiorai su daržovėmis

Kepti kalafiorai su daržovėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 3 vienetai
  • Druska
  • Sviestas, 100 gramų
  • Prieskoniai
  • Žiediniai kopūstai, 1 vienetas
  • Svogūnų laiškai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Supjaustome 1 morką mažais griežinėliais.
Į verdantį pasūdytą vandenį įdedame žiedinį kopūstą (kalafiorą), suberiame morkos griežinėlius ir paverdame apie 10 min.
Kalafiorui išvirus, apipjaustome jo žiedus.
Sutarkuojame burokine tarka likusias 2 morkas ir supjaustome svogūnų laiškus.
Įkaitintoje keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame kalafioro žiedus, pakepame apie 5-10 min., tada suberiame tarkuotas bei puode virtas morkas ir viską pabarstome druska bei prieskoniais.
Apkepus morkoms, suberiame smulkintus svogūnų laiškus ir pakepame dar apie 2-3 min.
Valgyti rekomenduojama su virtomis šviežiomis bulvėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ingrida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
rima kulbeckiene kundrenai skanu
2017-06-19 14:26
Geras mes tikri kulbeckai valgesim
ingrida
2012-03-02 11:15
valgom,net ausytes linksta kaip skanu
Roberta- uoga
2010-11-16 22:20
Dievinu kalafijorus
greta
2008-11-10 17:28
zinojau sita recepta jis man labai labai skanus znkit lb kvepia
agne
2008-09-14 21:02
labai skanu siulau ir kitiem pabandyti