Kepti kalafiorai

Kepti kalafiorai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žiediniai kopūstai, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 50 mililitrų
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalafiorą padalinti į nedidelius žiedynus, juos sudėti į verdantį vandenį 1 min.

  2. Išimti kalafiorą iš vandens, nuvarvinti, paskaninti druska ir pipirais, apibarstyti miltais.

  3. Apkepinti nedideliame kiekyje aliejaus apie 2 min., kad liktų traškūs.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą