Kepti jautienos šonkauliai

Kepti jautienos šonkauliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jautiena, šonkauliai, 1 kilogramas
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Čiobreliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Susmulkinkite pomidorą ir svogūną.
Į gilų dubenį sudėkite jautienos šonkauliukus, smulkintą pomidorą, svogūną, suberkite SANTA MARIA čiobrelius, cukrų, druską ir išmaišykite. Po to supilkite aliejų ir marinuokite apie 2 paras.
Kepkite virš karštų žarijų grilyje arba orkaitėje: 200 laipsnių pagal Celsijų apie 1 val. ir 10 minučių.

Receptą atsiuntė: Oresta
» Rašyti komentarą