Kepti jautienos šonkauliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorai, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Jautiena, šonkauliai, 1 kilogramas
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Čiobreliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Susmulkinkite pomidorą ir svogūną.
Į gilų dubenį sudėkite jautienos šonkauliukus, smulkintą pomidorą, svogūną, suberkite SANTA MARIA čiobrelius, cukrų, druską ir išmaišykite. Po to supilkite aliejų ir marinuokite apie 2 paras.
Kepkite virš karštų žarijų grilyje arba orkaitėje: 200 laipsnių pagal Celsijų apie 1 val. ir 10 minučių.
» Rašyti komentarą