Kepti grybai su šviežiomis bulvėmis

Kepti grybai su šviežiomis bulvėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 galva
  • Grybai, 1 kilogramas
  • Krapai
  • Prieskoniai
  • Druska
  • Aliejus
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybų paruošimas.
    Visų pirma, šviežius, ką tik iš miško surinktus grybus reikia gražiai nuvalyti, nuplauti, išvirti. Geriausi grybai šiam patiekalui tinka baravykai, ar raudonviršiai.

  2. Grybams išvirus, juos atvėsinti.

  3. Svogūnus supjaustyti, morkas sutarkuoti tarka. Šiuos produktus pakepti aliejuje, kol gražiai apskrus. Sudėti jau atvėsintus grybus, šiek tiek pakepti apie 2-3 min., kartu su svogūnais ir morkomis. Įdėti prieskonių, (pagal skonį, skonio tikrai nepagadins.) Įdėti žiupsnelį druskos, pipirų bei krapų. Maždaug apie 4-5 min kepti aliejuje. Po to įdėti švelnaus kečupo ir viską kartu kepti dar 2-3 min.

  4. Patiekalui iškepus, atvėsinti.
    Išsivirti šviežių bulvių, pagardinti krapais ir kartu valgyti su grybais.


    Labai skanu!

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Dovilė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Loreta
2019-06-06 13:56
Skanu