Kepti grybai su šviežiomis bulvėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 galva
- Grybai, 1 kilogramas
- Krapai
- Prieskoniai
- Druska
- Aliejus
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Grybų paruošimas.
Visų pirma, šviežius, ką tik iš miško surinktus grybus reikia gražiai nuvalyti, nuplauti, išvirti. Geriausi grybai šiam patiekalui tinka baravykai, ar raudonviršiai.Grybams išvirus, juos atvėsinti.
Svogūnus supjaustyti, morkas sutarkuoti tarka. Šiuos produktus pakepti aliejuje, kol gražiai apskrus. Sudėti jau atvėsintus grybus, šiek tiek pakepti apie 2-3 min., kartu su svogūnais ir morkomis. Įdėti prieskonių, (pagal skonį, skonio tikrai nepagadins.) Įdėti žiupsnelį druskos, pipirų bei krapų. Maždaug apie 4-5 min kepti aliejuje. Po to įdėti švelnaus kečupo ir viską kartu kepti dar 2-3 min.
Patiekalui iškepus, atvėsinti.
Išsivirti šviežių bulvių, pagardinti krapais ir kartu valgyti su grybais.
Labai skanu!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-06-06 13:56