Kepti grybai su lašinukais

Kepti grybai su lašinukais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, mėlynieji, 2 vienetai
  • Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
  • Aliejus, 75 gramai
  • Prieskoniai
  • Grybai, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Šaldytus virtus grybus atšildome. Į keptuvę pilame aliejaus, sudedame supjaustytus lašinukus, grybus bei kubeliais susmulkintus svogūnus. Kepame kol apskrus. Pabaigoje sudedam prieskonius. Tinka su bulvių koše. Labai skanu karštus grybus apipilti pasukomis.

Receptą atsiuntė: Rimantas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jogys
2010-07-29 14:17
norge
2009-08-20 20:37
o tai kam lasinius kepinant aliejus?