Kepti baravykai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Baravykai, 500 gramų
- Druska
- Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Grietinė, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje.
Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai apskrunda.
Į grybus sukrečiami susmulkinti bei pakepinti svogūnai, viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir tik tada apkepinti svieste.
Vėliau grybai dedami į kepimo indą, dedama į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinama.
Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Skanaus.
» Rašyti komentarą