Kepti baravykai

Kepti baravykai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
  • Baravykai, 500 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje.
Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai apskrunda.
Į grybus sukrečiami susmulkinti bei pakepinti svogūnai, viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir tik tada apkepinti svieste.
Vėliau grybai dedami į kepimo indą, dedama į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinama.
Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Kamilė
» Rašyti komentarą