Kepti baravykai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Baravykai, 400 gramų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1
- Česnakai, 2 skiltelės
- Druska
- Grietinė, 100 gramų
- Petražolės, 1 valgomasis šaukštas
- Bulvės, 600 gramų
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Nuskuskite ir pasūdytame vandenyje išvirkite bulves. Baravykus nuvalykite, supjaustykite ir taip pat išvirkite.
Svogūną supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Susmulkinkite česnako skilteles ir suberkite jas į keptuvę su svogūnais. Grybams išvirus, juos taip pat sudėkite į keptuvę. Užberkite po žiupsnelį druskos bei pipirų, įdėkite keletą petražolės lapelių ir šiek tiek pakepinkite. Prieš nukeldami nuo ugnies, sudėkite grietinę.
Jeigu norite, sudėję viską į lėkštes, bulves apibarstykite krapais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą