Kepti baravykai

Kepti baravykai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baravykai, 400 gramų
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 1
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Druska
  • Grietinė, 100 gramų
  • Petražolės, 1 valgomasis šaukštas
  • Bulvės, 600 gramų
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuskuskite ir pasūdytame vandenyje išvirkite bulves. Baravykus nuvalykite, supjaustykite ir taip pat išvirkite.

  2. Svogūną supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Susmulkinkite česnako skilteles ir suberkite jas į keptuvę su svogūnais. Grybams išvirus, juos taip pat sudėkite į keptuvę. Užberkite po žiupsnelį druskos bei pipirų, įdėkite keletą petražolės lapelių ir šiek tiek pakepinkite. Prieš nukeldami nuo ugnies, sudėkite grietinę.

  3. Jeigu norite, sudėję viską į lėkštes, bulves apibarstykite krapais.
    Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą