Kepti avienos šonkauliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 5
- Juodieji pipirai, šviežiai malti
- Rozmarinas, smulkintas, 1 sauja
- Alyvuogių aliejus
- Druska, košerinė
- Aviena, šonkauliai, 1.5 kilogramo
- Mėta, kapota, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Viename dubenėlyje sumaišyti druską, pipirus, rozmariną, mėtą ir smulkintą česnaką.
Avienos šonkaulius įtrinti alyvuogių aliejumi bei prieskonių mišiniu ir palikti šaltai bent 1 val.
Po 1 val. apkepinti keptuvėje.
Apkepinus dėti ant kepimo skardos ir kepti apie 15-20 min. 220 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Patiekti šiltus, supjausčius gabalėliais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą