Kepti avienos šonkauliai

Kepti avienos šonkauliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 5
  • Juodieji pipirai, šviežiai malti
  • Rozmarinas, smulkintas, 1 sauja
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska, košerinė
  • Aviena, šonkauliai, 1.5 kilogramo
  • Mėta, kapota, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Viename dubenėlyje sumaišyti druską, pipirus, rozmariną, mėtą ir smulkintą česnaką.
Avienos šonkaulius įtrinti alyvuogių aliejumi bei prieskonių mišiniu ir palikti šaltai bent 1 val.
Po 1 val. apkepinti keptuvėje.
Apkepinus dėti ant kepimo skardos ir kepti apie 15-20 min. 220 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Patiekti šiltus, supjausčius gabalėliais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Asta
» Rašyti komentarą