Keptas viščiukas

Keptas viščiukas
Taip turi atrodyti perpjauta višta.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, (viščiukas), 1 vienetas
  • Sviestas, minkštas, 50 gramų
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Prieskoniai, vištienai
  • Druska
  • Citrinos, 1
  • Daržovės, mėgiamos
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą sumaišykite su trintu česnaku.

  2. Viščiuką nuplaukite,nusausinkite,perpjaukite išilgai stuburo ir ištrinkite druska bei pipirais.Lengvai atkėlę odelę prikimškite paruošto sviesto,apibarstykite mėgstamais prieskoniais,viską įtrinkite į odą ir palikite marinuotis bent 1 val.

  3. Kepkite iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 40-60 min.Kartkartėmis apliekite viščiuką išsiskyrusiais riebalais.

    Baigiant kepti apdėliokite viščiuką citrinos skiltelėmis.

    P.S. Viščiuką kepkite su mėgtamomis daržovėmis.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Daniel
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Marjona
2014-08-19 23:00
Naką tik ką parošiau šita vištitė,savo gimtadieniui kuris vyks rytoi,ir nesusilaikiau ir paragavau siaubas ,kaip skanu patariu šita višta keoti ir kepti tikrai labai skani (aš dar idėjau citrinos ir apelsinų ževelės) ir tai davė kvapą,ir labai skanū,patariu