Keptas viščiukas

Taip turi atrodyti perpjauta višta.
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, (viščiukas), 1 vienetas
- Sviestas, minkštas, 50 gramų
- Česnakai, 2 skiltelės
- Prieskoniai, vištienai
- Druska
- Citrinos, 1
- Daržovės, mėgiamos
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Sviestą sumaišykite su trintu česnaku.
Viščiuką nuplaukite,nusausinkite,perpjaukite išilgai stuburo ir ištrinkite druska bei pipirais.Lengvai atkėlę odelę prikimškite paruošto sviesto,apibarstykite mėgstamais prieskoniais,viską įtrinkite į odą ir palikite marinuotis bent 1 val.
Kepkite iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 40-60 min.Kartkartėmis apliekite viščiuką išsiskyrusiais riebalais.
Baigiant kepti apdėliokite viščiuką citrinos skiltelėmis.
P.S. Viščiuką kepkite su mėgtamomis daržovėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-19 23:00