Keptas varškės sūris

Keptas varškės sūris
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškės sūris, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Miltai, žirnių, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinį suplakite su žiupsneliu druskos.

  2. Sūrį supjaustykite nedideliais gabalėliais, tačiau nedarykite gabalėlių labai plonų, kad netrupėtų ir mažų, kad neįsigertų daug riebalų.

  3. Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkykite kiaušinio plakinyje, tada apvoliokite žirnių miltuose.

  4. Kepkite keptuvėje ant įkaitinto sviesto.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą