Keptas upėtakis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Upėtakis, 500 gramų
- Džiūvėsėliai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Upėtakį išvalyti ir nuluptu odelę. Pamarinuoti su pipirais, druska ir citrinos sultimis. Kiek visko reikia? Dėkite pagal save kaip kam patinka ir palaikykite apie valandą. Kiaušinius išplakti, įpilti džiūvėsėlių tiek, kad nebūtų per skysta tešla, tada imam žuvį pamirkome tešloje ir kepame keptuvėje kol paruduoja. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-19 10:40

2009-09-15 00:13
pamirsau prideti,kad upetakis kepamas svieste ne aliejuje 

2013-12-15 13:27