Keptas upėtakis

Keptas upėtakis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Upėtakis, 500 gramų
  • Džiūvėsėliai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Upėtakį išvalyti ir nuluptu odelę. Pamarinuoti su pipirais, druska ir citrinos sultimis. Kiek visko reikia? Dėkite pagal save kaip kam patinka ir palaikykite apie valandą. Kiaušinius išplakti, įpilti džiūvėsėlių tiek, kad nebūtų per skysta tešla, tada imam žuvį pamirkome tešloje ir kepame keptuvėje kol paruduoja. Skanaus.

Receptą atsiuntė: renata
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2013-12-15 13:27
,skaniai pavyko
myliu savo mazute
2010-07-19 10:40
renata
2009-09-15 00:13
pamirsau prideti,kad upetakis kepamas svieste ne aliejuje