Keptas upėtakis

Keptas upėtakis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Upėtakis, 4 gabalai
  • Citrinos, 2 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus, 4
  • Česnakai, 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti marinato ingredientus: citrinos sultis, sojos padažą, česnaką, ir įtrinti upėtakį.

  2. Palaikyti pusvalandį ir kepti arba griliuje, arba ant gerai įkaitintos keptuvės, įpylus šiek tiek aliejaus.

  3. Baigiant kepti galima palaistyti marinatu. Valgyti su įvairiu garnyru, daržovių salotomis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Dovilė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
asta
2021-02-27 10:32
sūrumo soja turi
Antanui
2020-12-19 15:16
Pamėginkit. Kai atsidūriau Italijoje taip pat nustebau.Pabandžiau kepti visokią šviežią žuvį be druskos, taip kaip kepa italai.Nustebau skonio puikumu.Šaldytai ir senokai sugautai žuviai netinka,tik šviežiai.Skanu ir sveika.