Keptas upėtakis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Upėtakis, 4 gabalai
- Citrinos, 2 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 4
- Česnakai, 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Sumaišyti marinato ingredientus: citrinos sultis, sojos padažą, česnaką, ir įtrinti upėtakį.
Palaikyti pusvalandį ir kepti arba griliuje, arba ant gerai įkaitintos keptuvės, įpylus šiek tiek aliejaus.
Baigiant kepti galima palaistyti marinatu. Valgyti su įvairiu garnyru, daržovių salotomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-12-19 15:16
Pamėginkit. Kai atsidūriau Italijoje taip pat nustebau.Pabandžiau kepti visokią šviežią žuvį be druskos, taip kaip kepa italai.Nustebau skonio puikumu.Šaldytai ir senokai sugautai žuviai netinka,tik šviežiai.Skanu ir sveika.
2021-02-27 10:32