Keptas šamas

Keptas šamas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos
  • Česnakai
  • Čiobreliai
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai
  • Svogūnai
  • Šamas, 1 vienetas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Šamą išvalykite. Prikimškite svogūnais, česnakais, pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite citrina, uždėkite čiobrelių ir lauro lapų. Įvyniokite į foliją ir kepkite orkaitėje apie 30min.

Receptą atsiuntė: Šarūnas dromdrom.com
» Rašyti komentarą
» Komentarai
inga
2013-11-25 14:47
valgiau ir valgysiu ta samuka, nes jis neturi asaku, o seip kepta zuvis ant aliejaus keptuveje tai ismesta zuvis nelieka joje nieko, zuvis turi but virta arba troskinta norint gaut is zuvies del ko ja valgot.
Auksinis kardas
2013-10-14 11:44
Visur ir prekiaujama afrikiniais, ir jūs auginate? Patarčiau tik imti didesnį, nes kilograminiame pusė jo - galva.
Arnas
2013-06-03 14:33
Bičiuliai, pakeiskite lietuvišką šamą į Afrikinį šamą. Galima užsisakyti internetu, būna švariai augintas, neturi dumblo skonio. Tinka net vaikams. O receptas šaunus! Skanaus!
mama
2012-05-20 17:39
paprasta ir skanu
seskiene
2011-07-20 17:57
Man tai skaniai atrodo toje folijoje,as pati zveje prisiekusi,kaifas gaudyti ir skanumelis valgyti!