Keptas paršelis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Druska
- Sviestas, 200 gramų
- Paršelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti.
Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį.
Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu.
Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug).
Kepkite maždaug 1-1,5 val. (priklausomai nuo paršelio dydžio).
Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis.
Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas.
Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-02-24 21:19
bet manau, kad kažkas su mąstymu netvarkoj, jei žmogui nė kiek negaila mažo padarėlio, nesvarbu, mėsai ar ne mėsai auginamo. Mano senelis pats augino gyvulius, bet mažų paršiukų, veršiukų pjauti nesutiko nė už ką. Sakė - negaliu tokio mažo gyvulio pjauti. Ir tai vyras. O čia moterys rašinėja, kad atseit "kas čia blogo", "vis tiek mėsai auginami". Aiškinkit jūs ką norit, bet kaip kad yra didelis skirtumas, ar matyti mirusį suaugusį žmogų, ar vaiką, taip ir su gyvuliais, jie jokia išimtis.
2013-03-24 21:22
kaip skanei pasijuokiau is kaikuriu isterisku komentaru
DDDjug ne gyva parseli kepa durneles jus
labai skanei atrodo 



2012-03-09 11:22
Nu bet nesupranta zmones...kas cia blogo?juk tam kiaules ir auginamos,kad jas valgytume.labai skaniai atrodo
2011-10-07 12:49
Koks skirtumas ar maza parsiuka suvalgys ar dideli..gi kiaules tam ir augina - mesai!! kas nevalgo mesos, tai ko isvis lenda i tokius receptus ir kisa savo trigrasi..ir prie ko cia gyvunu apsauga?? tipo gal kiaules i laisve paleisti reiktu ??
arselis:

2016-08-28 13:59