Keptas paplotėlis „Langošas“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinė, arba jogurtas, 180 gramų
- Mielės, 25 gramai
Gaminimo instrukcija:
Dubenyje miltus ištrinti su kiaušiniu, mielėmis, druska, cukrumi ir grietine. Jei reikia, pridėti šaukštą vandens. Išminkyti vientisą tešlą, suvynioti į plėvelę ir 4 valandas palaikyti šaldytuve.
Rankomis (galima jas sudrėkinti šaltu vandeniu) gnybti gabalus tešlos ir ištampyti, pradedant nuo centro, į labai ploną blyną, telpantį į keptuvę. Jei atsiranda skylučių, užtaisinėti nereikia.
Kepti įkaitintame pasūdytame aliejuje iš abiejų pusių, maždaug po 2 minutes - kol paviršius taps geltonai auksinis.
Valgomi šilti, aptepti trintu česnaku, pomidorų pasta, grietine su tarkuotu sūriu arba cukraus pudra.
Jei lieka nepanaudotos tešlos, ją galima užšaldyti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-08-21 19:18
o su kuo juos galima valgyti? vienus? 

2012-03-08 08:45
labai aciu, ir pigu, ir skanu!
2012-01-14 14:22
Langošai njam skanumelis...patiko man
2010-07-23 19:04
ilgai ieskojau...


2013-08-21 19:20