Keptas lynas

Keptas lynas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Čiobreliai
  • Juodieji pipirai
  • Krapai
  • Laurų lapai
  • Rozmarinas
  • Druska
  • Aliejus, 50 mililitrų
  • Lynas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Lyną išdarinėti, galvą palikti, o žvynus nubrūžinti su druska. Smulkintą česnaką sumaišyti su šaukšteliu druskos, bei priberti po žiupsnelį kiekvienų prieskonių. Mišiniu ištrinti žuvies vidų, įdėti krapų. Palikti susistovėti bent valandai. Žuvies viršų aptepti pasūdytu aliejumi bei kepti orkaitėje, ar krosnyje, aliejuotoje skardoje apie 40 min.

Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
sack
2016-05-29 14:48
40min 180c nebent 3kg lynas, jei lynas apie 1kg uztenka 20min jei dedat i ikaitinta orkaite, nes po to jau zuvis sausa darosi.geriausia lyna yra kepti keptuveje druska pipirai ir miltai, pati skaniausia dalis,oda jei gerai apskrunda.
Regina
2011-06-09 20:30
Šį receptą sugalvojau pati. Kaimynė valgė, jai patiko. Būkite drąsi - susikurkite savo receptą! Pasiskaitykite kokie prieskoniai žuvei tinka ir pirmyn! Jų kiekį galima reguliuoti - kuo daugiau, tuo aštresnis bus!
Evelina
2011-06-09 19:20
O siaip skanus receptas?ar yra koks kitas ,kuris skanesnis gaminant lyna?
Regina
2011-06-04 19:46
Apie 180 iš pradžių, po to užteks ir 160 l.
Raimonda
2011-06-04 13:37
o kiek laipsniu temperaturos turetu but?