Keptas lynas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Čiobreliai
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Laurų lapai
- Rozmarinas
- Druska
- Aliejus, 50 mililitrų
- Lynas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Lyną išdarinėti, galvą palikti, o žvynus nubrūžinti su druska. Smulkintą česnaką sumaišyti su šaukšteliu druskos, bei priberti po žiupsnelį kiekvienų prieskonių. Mišiniu ištrinti žuvies vidų, įdėti krapų. Palikti susistovėti bent valandai. Žuvies viršų aptepti pasūdytu aliejumi bei kepti orkaitėje, ar krosnyje, aliejuotoje skardoje apie 40 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-09 20:30
Šį receptą sugalvojau pati. Kaimynė valgė, jai patiko. Būkite drąsi - susikurkite savo receptą! Pasiskaitykite kokie prieskoniai žuvei tinka ir pirmyn! Jų kiekį galima reguliuoti - kuo daugiau, tuo aštresnis bus! 

2011-06-09 19:20
O siaip skanus receptas?ar yra koks kitas ,kuris skanesnis gaminant lyna?
2011-06-04 19:46
Apie 180 iš pradžių, po to užteks ir 160 l.
2011-06-04 13:37
o kiek laipsniu temperaturos turetu but?
2016-05-29 14:48