Keptas kiaušinis su pelėsiniu sūriu

Keptas kiaušinis su pelėsiniu sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Paprika, raudonoji, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Pelėsinis sūris, su mėlynuoju pelėsiu, 100 gramų
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Kiaušnius iškepti, bet ne per ilgai, kad labai nesukietėtų tryniai. Dar kepant, pabarstyti šiek tiek druska ir paskaninti maltais juodaisiais pipiriukais. Sūrį gerai susmulkinti, papriką supjaistyti juostelėmis. Kiaušiniams iškepus, paviršių tepti pomidorų padažu, dėti paprikos bei pelėsinio sūrio. Uždengti keptuvę dangčiu, kad susiltų sūris.
Valgyti su paskrudinta prancūziško batono riekele bei šviežio agurko griežinėliu.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ricka
2011-02-24 16:45
O mėlynasis pelesinis turi cholesterolio tiek pat kaip fermentinis ar maziau, ar daugiau... kas zino?
Ieva
2011-02-15 22:44
pelesinis suris neskirtas kepimui
Enjoy the silence...
2010-08-10 12:08
o galima vietoj pelesinio surio naudot paprasta?
Gintare
2009-09-21 17:08
seip pelesinis suris man patinka bet kai issikepiiau veee