Keptas karpis su obuoliais

Keptas karpis su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai
  • Obuoliai, rūgštoki, dideli, 3 vienetai
  • Karpis, ne mažesnis, nei, 1 kilogramas
  • Druska
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Išvalytą karpį ištriname prieskoniais ir paliekame per naktį pasimarinuoti.
Obuolius supjaustome skiltelėmis ir apšlakstome citrinų sultimis, kad nepajuostų.
Obuolius sudedame į žuvies vidų ir užsiuvame.
Aptepame žuvį majonezu (jei Kūčioms - aliejumi) ir šauname į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.
Kepame apie 40 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
irute
2015-05-22 15:58
labai skanu karpis su prieskoniais,prikistas prieskoniniu zoleliu ir iki puses karpio uzpilta sampano,paskui i padaza galima grietineles uzpilti,o ant karpio virsaus griezineliais svogunu pripjaustyti
audra
2011-07-30 12:32
sendien ir pabandysiu atrodo tikrai skaniai
Arte
2010-12-15 19:00
butinai ismeginsiu ,nemanau ,kad nesigaus ,Kuciu vakarui,dekui uz priminima .
vita
2010-12-08 19:43
turetu but skanu pabandysim nors karpis skaniausia man zuvis pasaulyje
ausra
2009-12-23 22:37
artūrai ar nematai kad skliausteliuose parašyta ,kad jei kūčioms tada aliejus ,o ne majonezas