Keptas kalakutas

Keptas kalakutas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kalakutiena, 1 vienetas
  • Apelsinų sultys, 0.5 litro
  • Druska, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Išdarinėtas kalakutas iš išorės įtrinamas druska, o iš vidaus — druskos, cukraus ir pipirų mišiniu. Kalakutieną supjaustome ir užpilame apelsinų sultimis.
Marinuojame apie apie 1 parą.
Kepame orkaitėje, 180 laipsnių pagal Celsijų, apie 1-1,5 valandos arba grilyje ant įkaitusių žarijų.

Skanaus!

Receptą atsiuntė: Vaida
» Rašyti komentarą