Keptas įdarytas karpis

Keptas įdarytas karpis
labai skanūs mūsų šeštadienio šeimos pietūs...
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Karpis, šviežias,vidutinis, 1 vienetas
  • Svogūnai, vidutinio dydžio, 1 vienetas
  • Krapai, smulkinti, 20 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 5 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, žuviai, su žolelėmis
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Kopūstai, Pekino, 100 gramų
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Morkos, smulkinta, 1 vienetas
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Šparaginės pupelės, 1 sauja
  • Laurų lapai, lapai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Karpį nuvalyti, išdoroti, išplauti.Iš vidaus barstyti druska,pašlakstyti alyvuogių aliejumi , pabarstyti prieskoniais žuviai. Palikti pasimarinuoti.

  2. Svogūną ir morkas susmulkinti,pakepinti labai trumpai su alyvuogių aliejumi,įberti smulkintų krapų,maišyti ir įdaryti karpio vidų,įdėti lauro lapą ir susmeigti su mediniu smeigtuku.Palikti 10-15 min.

  3. Citriną pjaustyti griežinėliais.Karpio šone įpjauti kelis kart ir įdėti po griežinėlį citrinos, pašlakstyti trupučiu aliejaus.

  4. Šparagines pupeles ir bulves talpinti šalia karpio,barstyti bulvių ir universaliais Santa maria prieskoniais,pašlakstyti trupučiu aliejaus.Talpinti į foliją paruoštą konvekcinėje krosnelėje ir kepti 20-30 min., kol iškeps.

  5. Lėkštėje talpinti pekino kopūsto lapus, pomidoruų skilteles, paruoštą žuvį ir bulves.

    Skanaus:)))

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą