Keptas batonas

Keptas batonas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Batonas, riekės, 8 vienetai
  • Pienas, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Į dubenį įmušti kiaušinius, įpilti pieno ir išplakti.
Abi batono riekelių puses pamirkyti gautame mišinyje.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti ir kiek telpa įdėti kepti batono riekeles.
Kepti trumpai, kol gražiai apskrunda abi pusės.
Išėmus iš keptuvės iškart užbarstyti šiek tiek cukraus.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ava
2019-12-01 21:34
Ačiū už šio puikaus patiekalo priminimą.
Greta
2019-11-14 20:18
Skanu, dar skaniau ant sviestuko kepti
Deimante
2017-05-30 11:24
Labai skanus batonas
Viktorija
2017-04-25 19:58
Vau labai geras receptas
Viltė
2015-05-20 16:11
Sveiki. Labai patiko. Skanu išties. Siūlau visiems pasigaminti šį skanėstą!!!