Kepta žuvis tešloje

Kepta žuvis tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Margarinas, 4 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Actas
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Druska
  • Žuvis, virta, 500 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla.
Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta bei actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi.
Supjaustomi nedideli blyneliai, jų kraštai užspaudžiami, o jų paviršius subadomas šakute.
Blyneliai dedami ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
Kepama 185 laipsnių temperatūroje, kol apskrunda.
Gali būti patiekiami šalti, kaip užkandis, arba šilti su garnyru, kaip karštas patiekalas.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Virgis
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Osvaldas
2014-09-25 14:43
1 cm storio lakštais ? a ne per storai ?
ku - ku
2011-06-16 20:15
nesuprantu nuo ko pradet; puodo ar keptuves...
z
2009-03-20 10:19
jooooo, virta zuvis, bet kepama kol apskrus