Kepta žuvis tešloje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Margarinas, 4 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Actas
- Pienas, 1 stiklinė
- Druska
- Žuvis, virta, 500 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla.
Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta bei actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi.
Supjaustomi nedideli blyneliai, jų kraštai užspaudžiami, o jų paviršius subadomas šakute.
Blyneliai dedami ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
Kepama 185 laipsnių temperatūroje, kol apskrunda.
Gali būti patiekiami šalti, kaip užkandis, arba šilti su garnyru, kaip karštas patiekalas.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-16 20:15
nesuprantu nuo ko pradet; puodo ar keptuves...
2009-03-20 10:19
jooooo, virta zuvis, bet kepama kol apskrus
2014-09-25 14:43