Kepta žuvis su apkeptais obuoliais

Kepta žuvis su apkeptais obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 70 gramų
  • Pienas, 150 mililitrų
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai, žuvies, 0.75 arbatinio šaukštelio
  • Žuvis, filė, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Žuvies gabaliukus paprieskoniuojam, apvoliojam ją tešloje ir kepam ant aliejaus. Iškeptą sudedame į pieną ir užviriname, paverdam apie 1 - 2 min. Į įkaitintą aliejų dedame nulupto obuolio griežineliu ir pakepame iš abiejų pusių. Į lėkštę dedame obuolio griežinėlį, žuvies gabaliukus, ir vėl obuolio riekelę. Tiekiam su bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus

Receptą atsiuntė: sandra
» Rašyti komentarą