Kepta žuvis su apkeptais obuoliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Obuoliai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 70 gramų
- Pienas, 150 mililitrų
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai, žuvies, 0.75 arbatinio šaukštelio
- Žuvis, filė, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Žuvies gabaliukus paprieskoniuojam, apvoliojam ją tešloje ir kepam ant aliejaus. Iškeptą sudedame į pieną ir užviriname, paverdam apie 1 - 2 min. Į įkaitintą aliejų dedame nulupto obuolio griežineliu ir pakepame iš abiejų pusių. Į lėkštę dedame obuolio griežinėlį, žuvies gabaliukus, ir vėl obuolio riekelę. Tiekiam su bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus
» Rašyti komentarą