Kepta žuvis pataluose

Kepta žuvis pataluose
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Česnakai, 3
  • Imbieras, švežias, tarkuotas
  • Juodieji pipirai, malti
  • Morkos, 2 vienetai
  • Obuoliai, rūgštoki, 1 vienetas
  • Paprika, raudonoji, 0.5 vieneto
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Menkės, filė, gabaliukai, 3 vienetai
  • Druska
  • Aliejus
  • Prieskoniai, žuvies
Gaminimo instrukcija:

Morkas nuplauname, nulupame ir sutarkuojame.
Svogūną nulupame ir supjaustome nestorais žiedais.
Obuolį nuplauname, nulupame ir taip pat sutarkuojame.
Papriką supjaustome smulkiais kubeliais.
Žuvį padruskiname, papipiriname, įtriname žuvies prieskoniais ir apšlakstome citrinos sultimis.
Keptuvėje pakepame svogūnus, dedame smulkiai pjaustytą česnaką, tarkuotą imbierą, dar truputį druskos, pipirų, žuvies prieskonių ir sumaišome. Kaitiname kokias 20-25 sekundes.
Dedame morkas, paprikas, obuolius. Kepame apie 10 min.
Imame puodą, kuriame kepsime žuvį, ant jo ištiesiame foliją, kurią padengiame mūsų daržovių padažu, ant viršaus dedame žuvis ir sulenkiame.
Kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 min.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lina
2013-01-26 15:12
Nesupratau, ką ten sulenkt pabaigoje reikia? Visą daržovių padažą su žuvimi ar tik foliją ant viršaus užlenkt?
Laura
2011-10-24 23:49
laaabai skaniai gavosi!