Kepta žuvis pataluose

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Česnakai, 3
- Imbieras, švežias, tarkuotas
- Juodieji pipirai, malti
- Morkos, 2 vienetai
- Obuoliai, rūgštoki, 1 vienetas
- Paprika, raudonoji, 0.5 vieneto
- Svogūnai, 1 vienetas
- Menkės, filė, gabaliukai, 3 vienetai
- Druska
- Aliejus
- Prieskoniai, žuvies
Gaminimo instrukcija:
Morkas nuplauname, nulupame ir sutarkuojame.
Svogūną nulupame ir supjaustome nestorais žiedais.
Obuolį nuplauname, nulupame ir taip pat sutarkuojame.
Papriką supjaustome smulkiais kubeliais.
Žuvį padruskiname, papipiriname, įtriname žuvies prieskoniais ir apšlakstome citrinos sultimis.
Keptuvėje pakepame svogūnus, dedame smulkiai pjaustytą česnaką, tarkuotą imbierą, dar truputį druskos, pipirų, žuvies prieskonių ir sumaišome. Kaitiname kokias 20-25 sekundes.
Dedame morkas, paprikas, obuolius. Kepame apie 10 min.
Imame puodą, kuriame kepsime žuvį, ant jo ištiesiame foliją, kurią padengiame mūsų daržovių padažu, ant viršaus dedame žuvis ir sulenkiame.
Kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 min.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-24 23:49
laaabai skaniai gavosi! 

2013-01-26 15:12