Kepta žuvis grietinės padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Žuvis, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Žuvį supjaustyti gabalais, pasūdyti, pabarstyti pipirais, apvolioti miltuose ir iškepti.
Svogūnus ir morkas susmulkinti ir apkepinti riebaluose.
Iškeptus žuvies gabalus sudėti į puodą, ant viršaus sukrėsti svogūnus ir morkas, įpilti truputį karšto virinto vandens, šaukštą išlydyto sviesto ar aliejaus, įdėti grietinės, gerą žiupsnį susmulkintų krapų ir viską 5 minutes patroškinti.
Žuvį paduoti su virtomis ar riebaluose keptomis bulvėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-29 18:04
Ka tik gaminau,laaabai skanu
siulinu visiem 


2012-06-19 23:18
man sis receptas per sunkus kaip paprastai iskept zuvy 

2011-12-31 12:31
patarciau dar ideti brokoliu ar kalafijoru,ir as dedu ne grietine bet grietinele,zinoma nedaug. 

2011-12-25 00:50
Labai skanus patiekalas.Didelis aciu uz receptuka
.

2021-02-13 05:14