Kepta žuvis grietinės padaže

Kepta žuvis grietinės padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Krapai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Žuvis, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Žuvį supjaustyti gabalais, pasūdyti, pabarstyti pipirais, apvolioti miltuose ir iškepti.
Svogūnus ir morkas susmulkinti ir apkepinti riebaluose.
Iškeptus žuvies gabalus sudėti į puodą, ant viršaus sukrėsti svogūnus ir morkas, įpilti truputį karšto virinto vandens, šaukštą išlydyto sviesto ar aliejaus, įdėti grietinės, gerą žiupsnį susmulkintų krapų ir viską 5 minutes patroškinti.
Žuvį paduoti su virtomis ar riebaluose keptomis bulvėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ugnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
zuvyte
2016-01-29 18:04
Ka tik gaminau,laaabai skanu siulinu visiem
paulius
2012-06-19 23:18
man sis receptas per sunkus kaip paprastai iskept zuvy
rita
2011-12-31 12:31
patarciau dar ideti brokoliu ar kalafijoru,ir as dedu ne grietine bet grietinele,zinoma nedaug.
JURGITA
2011-12-25 00:50
Labai skanus patiekalas.Didelis aciu uz receptuka .
(anonimas)
2011-01-11 12:43
gaminau,tikrai labai skanu!