Kepta žuvis drebučiuose

Kepta žuvis drebučiuose
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai
  • Actas
  • Pienas
  • Vanduo
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Prieskoniai, žuvies
  • Žuvis, filė
  • Želatina
Gaminimo instrukcija:

Prieš kepant žuvies filė apibarstyti žuvies prieskoniais ir šiek tiek palaikyti.
Tešlai sumaišyti kiaušinį, šiek tiek pieno, vandens, miltų bei druskos ir šioje tešloje apvolioti žuvies filė kabaliukus.
Apvoliotus žuvies filė gabaliukus apkepti keptuvėje su aliejumi.
Marinatui želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palaikyti kol išbrinks.
Užvirti vandenį, sudėti smulkintus svogūnus ir griežinėliais supjaustytas morkas, supilti išbrinkusią želatiną ir tada pilti actą bei berti druską ir cukrų (pagal skonį).
Iškeptą žuvį sudėti į indą ir užpilti marinatu taip, kad visą žuvį gerai apsemtų (virš jos apie 1,5 cm).
Atvėsus viską padėti kelioms val. į šaldytuvą, kad sustingtų drebučiai.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vaida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
benas
2012-10-11 19:45
mėginau ,tačiau gaunas tas pats kaip ,pvz,sudėti iškepta žuvį į pakepintą bandelę ir užpilti želatina
rasa
2011-12-23 22:29
O morkas reikia virtas deti?
Ieva
2011-06-01 16:37
labai skanu...daznai siuo patiekalbu papuosiu savo vaisiu stala
dange
2011-02-26 10:13
paragausim
Ieva
2011-01-24 23:04
isbandem ir labai gardu