Kepta žuvis drebučiuose

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai
- Actas
- Pienas
- Vanduo
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Prieskoniai, žuvies
- Žuvis, filė
- Želatina
Gaminimo instrukcija:
Prieš kepant žuvies filė apibarstyti žuvies prieskoniais ir šiek tiek palaikyti.
Tešlai sumaišyti kiaušinį, šiek tiek pieno, vandens, miltų bei druskos ir šioje tešloje apvolioti žuvies filė kabaliukus.
Apvoliotus žuvies filė gabaliukus apkepti keptuvėje su aliejumi.
Marinatui želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palaikyti kol išbrinks.
Užvirti vandenį, sudėti smulkintus svogūnus ir griežinėliais supjaustytas morkas, supilti išbrinkusią želatiną ir tada pilti actą bei berti druską ir cukrų (pagal skonį).
Iškeptą žuvį sudėti į indą ir užpilti marinatu taip, kad visą žuvį gerai apsemtų (virš jos apie 1,5 cm).
Atvėsus viską padėti kelioms val. į šaldytuvą, kad sustingtų drebučiai.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-23 22:29
O morkas reikia virtas deti?
2011-06-01 16:37
labai skanu...daznai siuo patiekalbu papuosiu savo vaisiu stala 

2011-02-26 10:13



2011-01-24 23:04
isbandem ir labai gardu 

2012-10-11 19:45