Kepta žąsis su obuolių ir bulvių įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Juodieji pipirai, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Obuoliai, rūgštesni, dideli, 3 vienetai
- Žąsis, 3.5 kilogramo
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Žąsį įtriname druskos ir pipirų mišiniu, tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Paliekame šaltai 2 valandoms.
Bulves supjaustyti kubeliai ir pavirti vandenyje, kol suminkštės.
Obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais. Obuolių kubelius sumaišyti su bulvėmis.
Į žąsį pridėti obuolių ir bulvių kubelių. Žąsį užsiūti, kad įdaras neiškristų (paprastu siūlu ir adata:).
Kepti 2 valandas 180 laipsnių orkaitėje. Karts nuo karto apšlakstyti išsiskyrusiais riebalais. Kad žąsis nesudegtų, pridengti folija.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-19 15:11
Tik 1valgomas šaukštas druskos
2012-12-15 21:54

2014-12-28 21:58