Kepta vištytė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Garstyčios, "Dijon", 2 valgomieji šaukštai
- Vištų sparneliai, 600 gramų
- Actas, 3 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Čili, maltas, 0.25 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Vištų sparnelius įtrinti česnaku, čili, juodųjų pipirų ir druskos mišiniu. Po to kiekvieną vištos sparnelį aptepti garstyčiomis ir apšlakstyti actu.
Sandariai uždengti ir laikyti šaldytuve bent 2 valandas.
Kepti orkaitėje arba ant žarijų kaitros.
Skanaus
» Rašyti komentarą