Kepta vištienos krūtinėlė su adžika

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 600 gramų
- Druska
- Aliejus
- Prieskoniai, adžikos
Gaminimo instrukcija:
Supjaustome dideliais gabalais vištienos filė. Pabarstome vištieną adžikos prieskoniais ir laikome apie 3-4 val.
Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus, įdedame vištieną ir vartant kepame virš mažos ugnies, kol gražiai apskrus abi vištienos filė pusės.
Patiekiama su keptomis bulvytėmis arba ryžiais bei šviežiomis daržovėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-09-05 12:22
Adzika, na tai gan astroki prieskoniai. 

2009-07-02 19:33
kas ta adzika? 

2009-02-26 15:22


2009-02-26 15:17
Labai skanu skanu




2010-01-27 10:46