Kepta vištienos krūtinėlė su adžika

Kepta vištienos krūtinėlė su adžika
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 600 gramų
  • Druska
  • Aliejus
  • Prieskoniai, adžikos
Gaminimo instrukcija:

Supjaustome dideliais gabalais vištienos filė. Pabarstome vištieną adžikos prieskoniais ir laikome apie 3-4 val.
Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus, įdedame vištieną ir vartant kepame virš mažos ugnies, kol gražiai apskrus abi vištienos filė pusės.
Patiekiama su keptomis bulvytėmis arba ryžiais bei šviežiomis daržovėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Gedas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2010-01-27 10:46
Na,bent jau skaniai atrodo...
Geo
2009-09-05 12:22
Adzika, na tai gan astroki prieskoniai.
as26
2009-07-02 19:33
kas ta adzika?
(anonimas)
2009-02-26 15:22
ha ha ha koks idomus receptas arselis:
(anonimas)
2009-02-26 15:17
Labai skanu skanu