Kepta vištienos krūtinėlė

Kepta vištienos krūtinėlė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai
  • Vištienos filė, krūtinėlės, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Vištiena supjaustoma, pasūdoma, pabarstoma pipiru, ištrinama smulkintu česnaku ir palaikoma pusvalandį. Po to pavoliojama plaktame kiaušinyje, apvoliojama džiūvesėliuose ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintame aliejuje.

Gauti kepsneliai valgomi su daržovių salotomis, ryžiais ar bulvėmis.

Labai lengva, bet skanu. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Tomas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Juste
2016-06-10 00:31
Visa gyvenima tokius darau,ir kad vistienos file butu minkstute as isprieskoniuoju is vakaro ir ispaudziu citrinos sulciu ant virsaus ir palieku nakciai arba min.3val pries kepant.viestiena gauna liuks skonio ir super minkstute. Pasiulimas: kai apvertet jau atra puse kept.sumazinkit ugni ir ant virsaus kepsniuko uzdekit majonezu su keciupio padaza,svoguna,pomidora ir suri,uzdengt danciu ir kai suris istirpo patiekti..skonis..
Guste
2016-01-07 10:37
O kiek laiko kepinti reikia?
angele
2015-12-17 08:44
skaniai atrodo
Egle
2014-02-13 14:16
pasakykit prasau,kiek mazdaug ta krutinele kepint ? nes man iseina kieta ir nesultinga )
Vaida
2011-11-26 19:03
super greita, skanu ir paprasta kaip tik turiu siektiek daugeliau nei pusvalandi, pavaisinsiu norvega, vistiena gali but ir kepama, o ne verdama, kaip ju verdama menke ar kita zuvis super! aciu!