Kepta vištienos krūtinėlė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai
- Vištienos filė, krūtinėlės, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai
- Druska
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Vištiena supjaustoma, pasūdoma, pabarstoma pipiru, ištrinama smulkintu česnaku ir palaikoma pusvalandį. Po to pavoliojama plaktame kiaušinyje, apvoliojama džiūvesėliuose ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintame aliejuje.
Gauti kepsneliai valgomi su daržovių salotomis, ryžiais ar bulvėmis.
Labai lengva, bet skanu. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-07 10:37
O kiek laiko kepinti reikia?

2015-12-17 08:44
skaniai atrodo
2014-02-13 14:16
pasakykit prasau,kiek mazdaug ta krutinele kepint ? nes man iseina kieta ir nesultinga
)

2011-11-26 19:03
super
greita, skanu ir paprasta
kaip tik turiu siektiek daugeliau nei pusvalandi, pavaisinsiu norvega, vistiena gali but ir kepama, o ne verdama, kaip ju verdama menke ar kita zuvis
super! aciu! 




2016-06-10 00:31