Kepta vištiena su kmynais ir česnaku

Kepta vištiena su kmynais ir česnaku
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, 3
  • Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
  • Laurų lapai, lapeliai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus, 50 gramų
  • Prieskoniai, vištienai
  • Vištienos kulšelės, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Į aliejų supilti citrinos sulčių, sutarkuoti česnaką, suberti kmynus, druską, po nemažą žiupsnį maltų lauro lapų ir prieskonių vištienai.
Kulšeles ištrinti paruoštu mišiniu, palaikyti apie 2 val. ir kepti orkaitėje (180-190 laipsnių pagal Celsijų) 1 val. arba kepti grilyje.

Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą