Kepta vištiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai
- Vištiena, ketvirčiai, 5 vienetai
- Druska
- Džiovinti bazilikai
- Peletrūnas
Gaminimo instrukcija:
Vištienos ketvirčius supjaustoma į norimus gabaliukus, nuplauname ir nudžioviname. Nuplautus nudžiovintus gabaliukus ištriname paruoštu prieskonių mišiniu ( druska + malti juodieji pipirai + smulkiai supjaustytos česnako skiltelės + SANTA MARIA peletrūnas ir bazilikas). Sudedame ištrintus vištienos gabaliukus į dubenį ir išspaudžiame ant viršaus citrinos sulčių. Paliekame nakčiai marinuotis. Kitą dieną sudedame vištiena ant kepimo formos ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes.
Skanaus
» Rašyti komentarą