Kepta višta su apelsinais ir razinomis

Kepta višta su apelsinais ir razinomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, 2 vienetai
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Vištiena, 1 vienetas
  • Obuolių sultys, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Sviestas, 50 gramų
  • Razinos, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir, surišus jos kojas, 1 val. laikoma šaltai.
Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, vis pašlakstant obuolių sultimis bei atsiradusiu skysčiu.
Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą.
Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama.
Tiekiama su keptomis bulvėmis bei vaisių kompotu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Jonas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Irmantas
2021-02-14 15:50
Išdarinėta višta jau, atrodo, nebegyva. Ar vis tiek reikia surišti jos kojas?