Kepta višta su apelsinais ir razinomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 2 vienetai
- Citrinos, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Vištiena, 1 vienetas
- Obuolių sultys, 0.5 stiklinės
- Druska
- Sviestas, 50 gramų
- Razinos, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir, surišus jos kojas, 1 val. laikoma šaltai.
Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, vis pašlakstant obuolių sultimis bei atsiradusiu skysčiu.
Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą.
Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama.
Tiekiama su keptomis bulvėmis bei vaisių kompotu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-02-14 15:50