Kepta višta

Kepta višta
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Petražolės
  • Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 50 gramų
  • Vištiena, jauna, 1 vienetas
  • Druska
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Išvalyta višta įtrinama druska. Krūtinėlė ir šlaunelės prismaigstomos supjaustytų lašiniukų. Višta surišama virvute taip, kad sparnai būtų priglausti prie šonų, o kojos prie uodegos. Keptuvėje aliejuje višta apkepinama. Po to ji dedama į orkaitę. Į vištos vidų supilamas sumaišytas su citrinos sultimis sviestas, įdedama petražolių lapelių, aliejaus (iš keptuvės). Kepama višta nuolat palaistoma. Iškepusi ataušinama, supjaustoma, sudedama į pusdubenį ir puošiama petražolėmis.

» Rašyti komentarą