Kepta triušiena

Kepta triušiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Česnakai, 1 vienetas
  • Čiobreliai, žali, tinka ir džiovinti
  • Juodieji pipirai
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Rozmarinas, žalias, tinka ir džiovintas
  • Triušiena, 1.5 kilogramo
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Triušį supjaustyti gabalais. Su blenderiu sutrinti marinatą: medų, pusę citrinos sulčių, čiobrelius ir rozmariną, alyvuogių aliejų, česnaką, pipirus (nedaug). Triušį užpilti marinatu ir laikyti apie parą šaldytuve. Prieš kepant 2 valandoms išimti, kad atšiltų. Prieš dedant ant grotelių įdėti druskos (pagal skonį). Ugnis turi būti labai kaitri (ilgai kepant triušis išdžius).

Skanaus.

Receptą atsiuntė: Raminta
» Rašyti komentarą