Kepta triušiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Česnakai, 1 vienetas
- Čiobreliai, žali, tinka ir džiovinti
- Juodieji pipirai
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Rozmarinas, žalias, tinka ir džiovintas
- Triušiena, 1.5 kilogramo
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Triušį supjaustyti gabalais. Su blenderiu sutrinti marinatą: medų, pusę citrinos sulčių, čiobrelius ir rozmariną, alyvuogių aliejų, česnaką, pipirus (nedaug). Triušį užpilti marinatu ir laikyti apie parą šaldytuve. Prieš kepant 2 valandoms išimti, kad atšiltų. Prieš dedant ant grotelių įdėti druskos (pagal skonį). Ugnis turi būti labai kaitri (ilgai kepant triušis išdžius).
Skanaus.
» Rašyti komentarą