Kepta tilapijų filė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Česnakai, 1
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus
- Druska
- Citrinpipiriai
- Tilapija, 800 gramų
- Rozmarinas
Gaminimo instrukcija:
Tilapijų filė supjaustome gabaliukais, sudedame į dubenį, pabarstome druska, cirtinpipiriais, SANTA MARIA rozmarinu, sutarkuojame česnaką ir palaistome citrinos sultimis. Paliekame kelioms valandoms.
Išplakame kiaušinius, į lėkštę įpilame miltų ir kiekvieną žuvies gabaliuką voliojame miltuose ir kiaušinyje. Kepame į keptuvę alyvuogių aliejų ir įkaitusiame aliejuje apkepame žuvies gabaliukus iš abiejų pusių.
Skanaus
» Rašyti komentarą