Kepta tilapijų filė

Kepta tilapijų filė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Česnakai, 1
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska
  • Citrinpipiriai
  • Tilapija, 800 gramų
  • Rozmarinas
Gaminimo instrukcija:

Tilapijų filė supjaustome gabaliukais, sudedame į dubenį, pabarstome druska, cirtinpipiriais, SANTA MARIA rozmarinu, sutarkuojame česnaką ir palaistome citrinos sultimis. Paliekame kelioms valandoms.
Išplakame kiaušinius, į lėkštę įpilame miltų ir kiekvieną žuvies gabaliuką voliojame miltuose ir kiaušinyje. Kepame į keptuvę alyvuogių aliejų ir įkaitusiame aliejuje apkepame žuvies gabaliukus iš abiejų pusių.
Skanaus

Receptą atsiuntė: Jelena
» Rašyti komentarą