Kepta sprandinė gabale

Kepta sprandinė gabale
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 5
  • Juodieji pipirai
  • Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaulienos sprandinė, 2 kilogramai
  • Sojos padažas, 7 valgomieji šaukštai
  • Druska, 2.5 valgomojo šaukšto
  • Vorčesterio padažas, 7 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Visus prieskonius ir padažus sudedame į indelį ir maišome, kol ištirpsta medus.
Gautu padažu ištriname mėsą ir kartais pavartant palaikome dvi paras, kad gerai įsimarinuotų.
Dedame į kepimo rankovę ir kepame apie 1,5 val. 210 laipsnių temperatūroje.
Jei mėsos gabalas mažesnis - pakanka kepti gerą valandą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Amelija
2020-10-08 23:03
Labai gardus receptas,mėsytė minkšta ir sultina,kepsiu dar ne kartą
Taura
2018-09-12 17:51
Labai patiko
Andžela
2017-12-30 17:02
Šitų receptu dabar gaminu visos ruşies mėsa:ir sprandinę ,ir nugarinę ir net šoninė.Mano šeimai labai skanu.Ačiū už receptą.
Laimis
2017-06-11 11:35
Ką vaišinau, visiems labai patiko. Kepiaiu 1 val.Tikrai užteko.
Virginija
2011-10-11 12:08
Super. Mesa minksta, sultinga, skaniau keptos sprandines dar nevalgiau. Neperdedu.