Kepta sprandinė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos sprandinė, 2 kilogramai
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Česnakai, 4 skiltelės
- Vorčesterio padažas, 7 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai
- Paprika, malta
- Laurų lapai
- Žolelės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Kiaulienos sprandinę kruopščiai nuplauti, nusausinti ir įtrinti prieskoniais, palikti valandai pastovėti šaltai. Dėti į kepimo rankovę, užrišti galus ir kepti apie 1,5 val. 180° laipsnių orkaitėje. Pabaigoje, rankovę galima prakirpti ir dar šiek tiek apskrudinti mėsytę. Patiekti su mėgstamu garnyru.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-18 14:24
As dar kepu kumpi su odele, kepu ja i virsu, ja ipjaynu ir i tarpus prikaisau mocarelos surio ir raudonojo svoguno riekuciu. Ypac puusnus, net Kaledoms tinkantis kepsmys! Seima buvo suzaveta! 

2014-05-26 08:45
Geras, solidus patiekalas. Skanus kaip karštas ir kaip šaltas patiekalas.
2015-05-14 09:20